Recepti Ljetni gušti s grahoricama 13. srpnja 2021.

Gastrolovci i grahorice: Blogeri kuhaju jela s meksičkim štihom

foto: SHUTTERSTOCK

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Prati grupno kuhanje Gastrolovaca na temu grahorica. Čekaju te odlični recepti

Trebaš ideju za brzi ručak, zalogaje za malo druženje s prijateljima ili snack uz film? Gastrolovci ti pripremaju niz jela s grahoricama koji zadovoljavaju svačiji ukus i potrebe. Receptima će se najviše veseliti oni koji preferiraju Tex-Mex kuhinju i ne prezaju od pristojne doze ljutine. Za sve one koji se boje čili papričica, u pripremi su i dva blaža, brza obroka.

Ovim Tex-Mex iskustvom počastit ćemo te u suradnji s Podravkom, koja ima bogatu liniju grahorica. Prednost je što ih nije potrebno namakati ni kuhati, a o zdravstvenim benefitima da ni ne govorimo. Bogate su vlaknima i proteinima, imaju malo kalorija i mogu funkcionirati kao prilog, glavno jelo, gablec ili snack.

 | Author: SHUTTERSTOCK foto: SHUTTERSTOCK

Uz tri recepta s Podravkinog jelovnika, lagani namaz od bijelog graha, salatu od kvinoje i crnog graha te meksičkih lađica od tikvica, naši Gastrolovci pripremaju i nekoliko iznenađenja. Na repertoaru će biti nachos, burgeri i još nekoliko iznenađenja. Za radne jedinice će ovog puta stati blogerice Marijana Zlomislić (Un Mondo di Sapori), Andrea Cukrov (Cukar) i Mateja Krvarić (Uvijek gladna). 

Grupno kuhanje možeš pratiti na Instagram profilu portala missGASTRO  danas od 18 sati. Video i detaljne recepte donosimo u narednim danima. Dobar tek!

Sponzorirani sadržaj: missGASTRO za missMIND

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.