Recepti Najljepši blagdanski stol 22. studenoga 2023.

Gastrolovci pripremaju jela za najljepši blagdanski stol!

foto: Unsplash
gastro postao gastro.24sata.hr
Pred nama je još jedan gastro meetup, a ovoga puta će naši Gastrolovci pripremati blagdansku večeru koja se sastoji od toplog predjela, neizostavne francuske salate, glavnog jela i neodoljivog deserta.

Blagdanski dani polako se približavaju, a sada je idealno vrijeme da počneš osmišljati kako će izgledati tvoj blagdanski stol. Fina predjela i zalogajčići, topla glavna jela koja griju dušu i zamamni kolači - sve to čini savršen blagdanski jelovnik. Portal missGASTRO u suradnji sa Zvijezdom organizira novi gastro meetup na kojem će tvoji omiljeni gastro blogeri pripremati sve što ti je potrebno za savršeno blagdansko druženje. 

Večeru započinjemo toplim predjelom koje priprema Andrea Cukrov, autorica bloga "Cukar". Quiche s rajčicama upotpunit će Zvijezda majonezom, a to će ujedno biti i savršena uvertira za zalogaje koje priprema Darko Debić, autor bloga "Samo jedan griz". Darko će neizostavnu Zvijezda francusku salatu upotpuniti s lososom i poslužiti s vol-au-vent zvjezdicama. 

 | Author: Unsplash foto: Unsplash

Glavno jelo mora biti sočno i hrsvako, a Vedran Bošković, autor bloga "Začinjeno s ljubavlju", će ispeći upravo takvo rasječeno pile. Tajna hrskavosti i sočnosti pileta bit će Zvijezda majoneza. Nijedan blagdanski stol nije potpun bez torte, a kraljicu stola pripremit će Kristina Štriga, autorica bloga "Cellulite Factory". Čokoladna torta s kuhanim vinom savršeno će zaokružiti blagdanski ručak ili večeru. 

Kako će teći priprema slasnih blagdanskih jela svakako prati na našem Instagram profilu, a recepti te uskoro čekaju na portalu missGASTRO. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.