Recepti 23. rujna 2020.

Iskoristi popularni namaz od lješnjaka za pripremu slastica

gastro postao gastro.24sata.hr
Sama i 'na žlicu' ili kao dodatak u palačinkama i na kruhu, Nutella je sjajni namaz od lješnjaka koji jednostavno odgovara uz gotovo sve.

Malo je onih koji u Nutelli ne uživaju, a o njenoj popularnosti dovoljno govori i činjenica da se osim u klasičnim slatkim jelima ona rado stavlja i u 'prerađena' slana jela pa je tako popularna i Nutella pizza te lazanje.

Ako pak želiš nešto jednostavnije, dobra ideja uvijek je napraviti i keksiće s ovim popularnim namazom te malene bombice koje čak nije potrebno ni peći, već samo staviti u zamrzivač na neko vrijeme. Također, recept koji će moći slijediti i početnici u kuhanju svakako je i ovaj čokoladni kruh. 

Kolač s Nutellom | Author: Shutterstock foto: Shutterstock

Izdvojili smo tri slastice s Nutellom koje obožavamo!

Brownie muffini s namazom od lješnjaka

Maleni i slasni, ovi su kolačići spoj dva fantastična recepta - brownieja i muffina. Mislimo da je vrijeme da ostaviš sve ono čime se trenutno baviš i baciš se na njihovu pripremu!

 

Možda vas zanima... Brownie muffini s Nutellom, bolje od ovoga ne može Kolumne

 

 | Author: Irena Gavran foto: Irena Gavran

Nutella Cookie Dough Cheesecake koji se ne peče

Ovaj fantastični desert sastoji se od podloge od digestive keksa, sloja jestivog tijesta za kekse te neodoljive kreme od krem sira, mascarponea, rastopljene čokolade i Nutelle. Stoga, moglo bi se reći da je ovo desert nad desertima! Sva tri njegova stoja zasebne su već slastice u kojima uživamo, a jednom kada ih spojiš rezultat je magičan!
 

Možda vas zanima... Nutella Cookie Dough Cheesecake koji se ne peče Kolumne

 

 | Author: Ana Zelić foto: Ana Zelić

Rolada od zrelih banana i Nutelle

Ovaj jednostavni recept, osim što je brz za pripremu, izvrsna je izlika za pripremu deserta kada se trebaš riješiti prezrelih banana. U ovoj će roladi uživat mladi i stari, a sigurno smo i da će tražiti repete!

 

Možda vas zanima... Guštaj u brzinskoj roladi od zrelih banana i Nutelle Kolumne

 

 | Author: Mateja Krvarić foto: Mateja Krvarić

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.