gastro postao
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 8
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 7
Peciva
- 8 kom pecivo, bijelo
- 2 žlica maslac, slani
- 8 kom jaje kokošje
- sol
- papar
Nadjev
- 8 kom cherry rajčice
- 0.50 šalica peršin, list
- 0.50 šalica korijander
- 0.50 šalica gouda punomasni
- 0.50 šalica kozji sir
- 0.50 šalica kuhana šunka
- 0.50 šalica kobasice svinjske
- 0.50 šalica luk ,crveni
- 0.50 šalica gljive miješane, razne
- 0.50 šalica špinat
- 0.50 šalica feta sir
Priprema
- Peciva izdubite, a unutrašnjost sačuvajte za krušne mrvice. Ugrijte pećnicu na 180°c.
- Premažite unutrašnjost svakog peciva otopljenim maslacem pa začinite solju i paprom. Napunite svako pecivo sitno nasjeckanim sastojcima za nadjev.
- U peciva razbijte po jedno jaje pa ih stavite u lim za pečenje obložen masnim papirom i pecite desetak minuta. Pokrijte folijom te pecite još 20 minuta.