gastro postao
                                            
                                        
                                    Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 8
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 7
Peciva
- 8 kom pecivo, bijelo
 - 2 žlica maslac, slani
 - 8 kom jaje kokošje
 - sol
 - papar
 
Nadjev
- 8 kom cherry rajčice
 - 0.50 šalica peršin, list
 - 0.50 šalica korijander
 - 0.50 šalica gouda punomasni
 - 0.50 šalica kozji sir
 - 0.50 šalica kuhana šunka
 - 0.50 šalica kobasice svinjske
 - 0.50 šalica luk ,crveni
 - 0.50 šalica gljive miješane, razne
 - 0.50 šalica špinat
 - 0.50 šalica feta sir
 
Priprema
- Peciva izdubite, a unutrašnjost sačuvajte za krušne mrvice. Ugrijte pećnicu na 180°c.
 - Premažite unutrašnjost svakog peciva otopljenim maslacem pa začinite solju i paprom. Napunite svako pecivo sitno nasjeckanim sastojcima za nadjev.
 - U peciva razbijte po jedno jaje pa ih stavite u lim za pečenje obložen masnim papirom i pecite desetak minuta. Pokrijte folijom te pecite još 20 minuta.