gastro postao
Ako želite da namaz bude ružičast, dodajte koju kap umaka od rajčice
Vrijeme pripreme: do 15 min
Broj porcija: 5
Težina pripreme: Jednostavno
Potrebno vam je
- 500 g škampi
- 45 g maslac, slani
- 60 g sirni namaz (20% m u st)
- 1 žlica majoneza
- 3 kapi tabasco
- 1 prstohvat muškatni oraščić
- 1 režanj češnjak
- 2 žličica limunov sok
- 2 žlica ulje maslinovo
Priprema
- Na malo maslinova ulja popržite repove škampa. Potkraj stavite usitnjeni češnjak i peršin. Dobro pomiješajte maslac i svježi sir.
- Škampe sitno nasjeckajte pa im dodajte začine. Ako je smjesa previše gusta i nije maziva, dodajte joj još malo limunova soka ili majoneze. Potom je stavite u mali kalup ili posudu.
Ako želite da namaz bude ružičast, dodajte koju kap umaka od rajčice