gastro postao
Iako je francuska salata poznatija, poljska salata nije ništa manje ukusna i uzbudljiva!
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 6
Potrebno vam je
- tuna, konz. u ulju
- cikla
- 2 kom mrkva, crvena
- 3 kom krumpir, mladi
- krastavci, kiseli
- luk ,crveni
- jabuka (mesnati dio)
- 1 šalica vrhnje kiselo (20% masti)
- 0.50 šalica majoneza
- 3 žlica senf
- sol
- papar
- 1 mala žlica kapari
Priprema
- Ogulite krumpir, mrkvu, krastavce i jabuku. Sve nasjeckajte na kockice, a mrkvu i krumpir skuhajte u vodi dok ne omekšaju.
- Skuhajte ciklu, ogulite je i narežite na kockice. Luk sitno nasjeckajte pa sve sastojke pomiješajte u većoj posudi. Dodajte riblje filete iz konzerve narezane na komadiće, vrhnje, majonezu, senf, kapare, sol i papar.
- Sve dobro promiješajte da se svi sastojci sjedine.
- Ohladite u hladnjaku i poslužite.
Izvor Skuhatćute