Recepti 03. listopada 2014.

Poljska salata

gastro postao gastro.24sata.hr
Iako je francuska salata poznatija, poljska salata nije ništa manje ukusna i uzbudljiva!

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 6

Potrebno vam je

  • tuna, konz. u ulju
  • cikla
  • 2 kom mrkva, crvena
  • 3 kom krumpir, mladi
  • krastavci, kiseli
  • luk ,crveni
  • jabuka (mesnati dio)
  • 1 šalica vrhnje kiselo (20% masti)
  • 0.50 šalica majoneza
  • 3 žlica senf
  • sol
  • papar
  • 1 mala žlica kapari

Priprema

  1. Ogulite krumpir, mrkvu, krastavce i jabuku. Sve nasjeckajte na kockice, a mrkvu i krumpir skuhajte u vodi dok ne omekšaju.
  2. Skuhajte ciklu, ogulite je i narežite na kockice. Luk sitno nasjeckajte pa sve sastojke pomiješajte u većoj posudi. Dodajte riblje filete iz konzerve narezane na komadiće, vrhnje, majonezu, senf, kapare, sol i papar.
  3. Sve dobro promiješajte da se svi sastojci sjedine.
  4. Ohladite u hladnjaku i poslužite.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.