gastro postao
Isprobajte ovo sjajno predjelo za svaku priliku
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 5
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 350
Potrebno vam je
- 5 kom kuhano jaje
- 3 žlica majoneza
- sol
- papar
- curry
- muškatni oraščić
- paprika u prahu
- 1 kom paprika, zelena
- 1 kom celer, korijen
- 5 kom krastavci, kiseli
- 1 kom čili papričica
- 1 žličica kopar
- 2 žlica senf
- 0.50 šalica majoneza
- 2 žlica jogurt (3.2% masti)
- 1 žlica kapari
- 1 žlica peršin, list
- 1 žlica vlasac ( listovi)
- papar
- sol
Priprema
- Dodajte im majonezu i dobro izmiješajte ta začinite solju, paprom i jedan dio curryjem, a drugi muškatnim oraščićem i mljevenom crvenom paprikom.
- Dodajte im majonezu i dobro izmiješajte ta začinite solju, paprom i jedan dio curryjem, a drugi muškatni m oraščićem i mljevenom crvenom paprikom.
- Pomoću vrećice za ukrašavanje nadjenite jaja.
- Celer nasjeckajte na trakice. Papriku narežite na kockice. Kisele krastavce sitno nasjeckajte te pomiješajte s celerom i paprikom.
- Dodajte kapare, nasjeckani kopar, senf, majonezu i jogurt te posolite i popaprite.
- Sve dobro izmiješajte, začinite i poslužite uz punjena jaja.
Izvor Uskrsna kuharica 24sata