gastro postao
Ova delicija donjet će vam malo talijanskog daška.
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 750
Potrebno vam je
- 3 kom jaje kokošje
- 75 g pšenično brašno, bijelo
- 250 g kozji sir
- 5 kom pršut
- 2 kom paprika, zelena
- 1 šalica list bosiljka
- 55 g masline, crne
Priprema
- Odmotajte ga, pospite sirom pa poslažite na njega pršut, papriku, bosiljak i masline. Opet ga zarolajte i narežite na kriške.
- Komad papira za pečenje stavite na vlažni kuhinjski ručnik pa izvrnite vrući omlet na papir. Pomoću ručnika zarolajte omlet u papir i ostavite da se ohladi.
- Istucite jaja, umiješajte brašno i začinite. Ulijte u tavu pa pecite deset min dok se ne napuhnu i poprime zlatnu boju.
Izvor Skuhatćute