Recepti 26. srpnja 2016.

Salata sa zapečenim breskvama

Salata sa zapečenim breskvama
gastro postao gastro.24sata.hr
Osvježavajuća voćna salata s breskvama i feta sirom odlična je uvertira u glavno jelo

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 151

Potrebno vam je

  • 4 kom breskva
  • 150 g feta sir
  • 1 vezica bosiljak, vezica
  • svježe mljeveni papar
  • ulje maslinovo

Priprema

  1. Breskve operite i prepolovite, izvadite im koštice.
  2. Feta sir narežite na kockice, a bosiljak na listiće.
  3. Breskve premažite maslinovim uljem pa ih kratko prepržite na roštilju.
  4. Posipajte ih maslinovim uljem, feta sirom, narezanim listićima bosiljka i začinite sa malo svježe mljevenog papra.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.