Recepti 04. listopada 2014.

Šlag sa šećernom jabukom i jagodama

gastro postao gastro.24sata.hr

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 5

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 187

Potrebno vam je

  • 1 kom jabuka (cijela)
  • 200 g jagode
  • 300 ml vrhnje tučeno (30% masti ), slatko
  • 0.50 šalica šećer, kristal

Priprema

  1. Pomiješajte vrhnje, šećer i nekoliko kapljica vanilije u posudu za miksanje te miksajte dok ne postane kremasto. Dodajte komade šećerne jabuke i jagode te dobro promiješajte. Ohladite u hladnjaku i poslužite.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.