Recepti 07. lipnja 2015.

Tango kroz crveno

Tango kroz crveno
gastro postao gastro.24sata.hr

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Potrebno vam je

  • 4 čaša Jagode, narezane na 1/4-tine
  • 2 mala žlica Bosiljak, svježe lišće
  • 100 g Špinat (mladi), opran i osušen
  • 1 čaša Feta sir, narezan na male kockice
  • 0.15 l Grčki jogurt
  • 3 mala žlica Bademi, tostirani
  • 5 kapi Aceto Balsamico
  • 1 na vrh noža Zeleni papar, suhi

Priprema

  1. Jagode operite, očistite i narežite ih na 1/4-tine. Lišće bosiljka natrgajte. Špinat operite i posušite. Feta sir narežite na male kocke. Bademi kratko tostirajte u suhoj tavi.
  2. Pomiješajte pripremljene jagode, lišće mladog špinata i natrgani bosiljak u velikoj zdjeli, ostavite kratko vrijeme da se miris bosiljka stopi sa jagodama i špinatom. Ostale sastojke pripremite za posluživanje.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.