gastro postao
Ideja za brzi nedjeljni ručak luksuznog okusa
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 343
Potrebno vam je
- 800 g teletina, mršava
- 2 dl vrhnje za kuhanje
- 0.50 dl vino bijelo
- 60 g pršut
- kadulja
- 60 g šampinjoni (uzgojeni)
- sol
- rajčica ( ketchup)
Priprema
- Teleće medaljone potucite. Posolite ih i pržite do zlatnožute boje. Tako pripremljene medaljone stavite sa strane.
- U drugoj posudi na maslacu popržite šampinjone i pršut narezan na rezance, dodajte bijelo vino i kadulju te prokuhajte. Dodajte vrhnje, malo kečapa i sve kuhajte još 10 minuta.
- Na kraju jelo začinite.
Izvor "Uskrsna kuharica", Večernji list