gastro postao
                                            
                                        
                                    Nadjenite peciva pečenim purećim mesom i zapecite ih na roštilju uz dodatak gorgonzole za poseban gastro užitak
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 221
Potrebno vam je
- 4 kom pecivo, bijelo
 - 30 g maslac, slani
 - 225 g puran (bijelo meso, prsa bk )
 - 100 g gorgonzola
 - 2 žlica žele od brusnice
 
Priprema
- Zagrijte roštilj-tavu. Peciva razrežite po sredini, a zatim ih pržite kao tost s obje strane.
 - Razrezane polovice lagano namažite maslacem, a zatim želeom od brusnice. Poslažite komade ohlađene pečene purice na pecivo.
 - Narežite ili razmrvite sir i stavite povrh purice. Vratite na roštilj-tavu i pržite još nekoliko minuta, dok se sir ne otopi.
 
Nadjenite peciva pečenim purećim mesom i zapecite ih na roštilju uz dodatak gorgonzole za poseban gastro užitak
Izvor Skuhatćute