gastro postao
Nadjenite peciva pečenim purećim mesom i zapecite ih na roštilju uz dodatak gorgonzole za poseban gastro užitak
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 221
Potrebno vam je
- 4 kom pecivo, bijelo
- 30 g maslac, slani
- 225 g puran (bijelo meso, prsa bk )
- 100 g gorgonzola
- 2 žlica žele od brusnice
Priprema
- Zagrijte roštilj-tavu. Peciva razrežite po sredini, a zatim ih pržite kao tost s obje strane.
- Razrezane polovice lagano namažite maslacem, a zatim želeom od brusnice. Poslažite komade ohlađene pečene purice na pecivo.
- Narežite ili razmrvite sir i stavite povrh purice. Vratite na roštilj-tavu i pržite još nekoliko minuta, dok se sir ne otopi.
Nadjenite peciva pečenim purećim mesom i zapecite ih na roštilju uz dodatak gorgonzole za poseban gastro užitak
Izvor Skuhatćute