Recepti 03. listopada 2014.

Toplo pecivo s puretinom i sirom

gastro postao gastro.24sata.hr
Nadjenite peciva pečenim purećim mesom i zapecite ih na roštilju uz dodatak gorgonzole za poseban gastro užitak

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 221

Potrebno vam je

  • 4 kom pecivo, bijelo
  • 30 g maslac, slani
  • 225 g puran (bijelo meso, prsa bk )
  • 100 g gorgonzola
  • 2 žlica žele od brusnice

Priprema

  1. Zagrijte roštilj-tavu. Peciva razrežite po sredini, a zatim ih pržite kao tost s obje strane.
  2. Razrezane polovice lagano namažite maslacem, a zatim želeom od brusnice. Poslažite komade ohlađene pečene purice na pecivo.
  3. Narežite ili razmrvite sir i stavite povrh purice. Vratite na roštilj-tavu i pržite još nekoliko minuta, dok se sir ne otopi.

Nadjenite peciva pečenim purećim mesom i zapecite ih na roštilju uz dodatak gorgonzole za poseban gastro užitak

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.