Recepti 04. srpnja 2017.

Zaboravite prljavo suđe: Omlet iz vrećice!

foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Omlet iz vrećice jednostavan je način za pripremu omiljenog jela od jaja na posve neuobičajen način, i ono najvažnije, priprema ne traži baš nikakvu masnoću.

Sve što vam treba za pripremu ovog jednostavnog doručka bit će jedna vrećica sa zip zatvaračem ili obična vrećica za zamrzivač i spretne ruke.

 

Možda vas zanima... Omlet sa sirom za dobar početak tjedna Recepti

 

U vrećicu ubacite jaja, zatvorite je i dobro protresite. Dodajte začine po želji, a zatim možete ubaciti i sjeckano povrće poput mladog luka, paprika i cherry rajčica. Odličan dodatak bit će i sjeckana šunka, a želite li postići kremastu teksturu, svakako ubacite i šaku topljivog sira.

 

Omlet s povrćem Možda vas zanima... Omlet s povrćem za savršen ulazak u dan! Recepti

 

 

Kada ste u vrećicu ubacili omiljene dodatke, još kratko protresite, dobro zatvorite i stavite u kipuću vodu. Kuhajte oko deset minuta. Kod kuhanja, omlet će poprimiti oblik rolade pa ga tako možete podijeliti na čak nekoliko tanjura. Upravo zato, ovaj trik idealan je kod spremanja doručka za više osoba i pripreme omleta s više od dva jaja.

 

Bijeli omlet Možda vas zanima... Bijeli omlet obogatite tikvicama ili ribanim sirom None

 

Dobar tek!

 

 

#omeletteinabag #whole30 it's been 5 weeks and still going strong on the #whole30

A post shared by Erika Calderon (@erikacalderon88) on

 

Best idea ever!!! #omeletteinabag #breakfast #yummy

A post shared by Tha 1 N Muafukkin Only (@1nonlytere) on

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.