Ove divne zelene kiflice sigurno će razigrati i osvježiti tanjur s tvojim božićnim keksima
Divne zelene kiflice s bučinim sjemenkama definitivno će biti zdrav i ukusan dodatak tvojoj ovogodišnjoj ponudi božićnih kolačića. Zelena boja dolazi od kombinacije tostiranih bučinih sjemenki ibučinog ulja, zato nemoj predugo tostirati sjemenke kako bi boja ostala zelena. Dovoljno ih je samo kratko na suhoj tavi popržiti kako bi se oslobodio divan orašasti okus i miris.
Ako nemaš vremena oblikovati kiflice jednostavno možeš taj dio preskočiti. Nakon što valjak tijesta izrežeš, krugove položi na papir za pečenje i tako ih ispeci. Umakanje u čokoladu ipak nemoj preskakati, zeleni dukati dopola umočeni u čokoladu!
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.