Recepti 2177 prikaza 07. kolovoza 2019.

Zobene pahuljice sa šumskim voćem i cimetom

Stockfood

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Ne morate ustajati ranije iz kreveta zbog pripreme doručka...

Ako nemate vremena ili volje za kuhanje zobene kaše, jednostavno promiješajte sastojke, stavite ih u hladnjak i pričekajte da se pahuljice natope i omekšaju.

Običaj je odabrani miks pomiješati večer ranije, ostaviti ga da odstoji preko noći i ujutro uživati u odličnom doručku. Preporučujemo!

 

Možda vas zanima... Zobene pločice s kikiriki maslacem i tamnom čokoladom Kolumne

 

Sastojci:

  • 270 g zobenih pahuljica
  • 480 ml jogurta od vanilije
  • 120 ml soka od jabuke
  • ½ žličice cimeta
  • 300 g zaleđenog šumskog voća

Samo pomiješajte sve sastojke u posudi, pokrijte je plastičnom folijom i stavite u hladnjak preko noći. Ujutro je poslužite uz med, tostirane oraščiće, granolu, kokos ili klasične strugotine tamne čokolade.

Dobar tek i dobro jutro!

 

Možda vas zanima... Doručak iz hladnjaka – zobene pahuljice s kavom Recepti
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.