19. listopada 2014.

Kreacije od tijesta na 'Krušno i mirisno' radionici

radionica
1/18
foto: Igor Kralj/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Naše blogerice Sandra Rončević i Anja Bajt udružile su se sa chefom Sašom Polojcom i obradovale čitatelje raznim specijalitetima od tijesta.

Svjetski dan hrane i Dan kruha proslavili smo na najbolji mogući i najslađi način, s našim čitateljima i blogericama Sandrom Rončević i Anjom Bajt koje su pripremale svoje omiljene zalogaje od tijesta. Ni naš domaćin u Miele Centru, chef Saša Polojac, nije sjedio prekriženih ruku već je sve okupljene obradovao savršenim kruhom s maslinama i ružmarinom te je pripremio slatko iznenađenje u obliku buhtli s Nutellom i orasima.

Sandra koja se na svom blogu "Oslanom & slatkom: o svemu." rado okušava u pripremi raznih jela, za radionicu "Krušno i mirisno" izvukla je asa iz rukava i počastila nas odličnim receptom za kroasane. Anja, čiji se blog krije pod imenom Sweetheartsweets, isto je prezentirala jakog aduta, odnosno varaždinske klipiće, koje je radila prema originalnoj recepturi. U opuštenoj atmosferi okupljeni su imali priliku sudjelovati u procesu pripreme ovih jedinstvenih poslastica, a sigurni smo da će neke trikove i vještine, koje su im Sandra, Anja i Saša pokazali, rado primijeniti i na neke druge pothvate u kuhinji.

Kako bez dobrog kvasca nema ni dobrog tijesta, naši suradnici iz di-go kvasca rado su uskočili i omogućili našim vrijednim blogericama i chefu Saši da tijesto bude baš onakvo kakvo su željeli za svoje specijalitete, čije su tajne izrade rado podijelili sa znatiželjnim čitateljima. Vjerujemo da svi koji su bili prisutni, uz di-go poklon pakete, već isprobavaju recepte s radionice kod kuće, a i vi ćete uskoro moći uživati u krušnim i mirisnim specijalitetima Sandre, Anje i Saše, jer ćemo već idućeg tjedna objaviti recepte za kreacije koje su rado podijelili s našim čitateljima.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.