28. listopada 2016.

Samo na gastro.hr: Osvojite tečaj kuhanja piva!

Pivo
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Ako razmišljate o tome da se i sami okušate u proizvodnji vlastitog piva, ali nikako da napravite taj prvi korak, možda je praktičan prikaz varenja piva upravo ono što će vas potaknuti na početak pivarske avanture! A mi vas častimo jednim mjestom na radionici!

U ponedjeljak 07. studenog u prostorijama Impact Huba u Zagrebu, s početkom u 19:00 sati, održat će se tečaj varenja piva namijenjen svim početnicima u kućnom pivarstvu, odnosno ljudima koji žele naučiti osnove procesa varenja piva, korisne trikove za poboljšanje piva te dobiti savjete koji uvelike olakšavaju početak bavljenja pivarstvom.

Organizator tečaja je ekipa s portala pivopis.si koja već neko vrijeme uspješno održava tečajeve u Sloveniji, a nakon višekratnih upita - odlučili su proširiti svoje djelovanje i u Hrvatskoj.

Pivo kuhanje | Author: Promo foto: Promo

Ekipu predvode Davor Mišmaš (BJCP sudac piva i nagrađivani pivar) i Andrej Colarić (jedini slovenski Certified Cicerone®), a tečaj će voditi Goran Kramarić - jedan od ponajboljih hrvatskih kućnih pivara.

U sklopu tečaja demonstrirat će se varenje piva pomoću cjelovitog ekstrakta, a polaznike očekuju i brojne druge pogodnosti o kojima možete više saznati na stranici za prijavu.

U pripremi su i praktični tečajevi za BIAB tehniku, te popularnu all-grain tehniku i automatizirane sustave koji se obično uz nju vežu.

Pivo kuhanje | Author: Promo foto: Promo

Čitatelje portala gastro.hr očekuje vrijedna nagrada - jedno mjesto na tečaju - sve što trebate napraviti je na ovu objavu na facebooku Gastro.hr-a u jednoj rečenici opisati zašto biste baš vi trebali prisustvovati ovoj zanimljivoj radionici!

Ostaje nam još samo poželjeti puno dobrog piva budućim pivarima, a Pivopisu uspješan nastavak projekta!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.