Ponedjeljak
Otvorite novi tjedan klasikom kojeg će i oni manje vješti bez problema pripremiti. Zapečena tjestenina sljubljena sa svježim sirom osvojit će vas jednostavnošću i bogatim okusom.
Utorak
Isprobajte Mariniranu hobotnicu s roštilja i uz obilje maslinovog ulja te ukusni domaći kruh uživajte u svim blagodatima plodova mora.
Srijeda
Rižoto sa šafranom, odnosno milanski rižoto ili risotto giallo (žuti rižoto), jednostavno je jelo koje već na prvu osvaja svojom jarkom bojom, a kada ga probate vaše nepce još dugo pamti okus vrhunskog talijanskog specijaliteta.
Četvrtak
Specijalitet Istoka, minipizza koja mami neodoljivim nadjevom i hrskavim tijestom odličan je odmak od klasičnih jela s tijestom. Stoga pripremite Turske pide s mesom i povrćem i obogatite ga s vama omiljenim sastojcima.
Petak
Zdrava i ukusna plava riba može se pripremiti na bezbroj načina, a mi vam predlažemo da odaberete skušu i pripremite je prema jednostavnom receptu za Skušu pečenu u pećnici.
Subota
Rezervirajte vikend za pravu poslasticu, koju ćete s lakoćom pripremiti. Punjeni luk s pancetom otkrit će vam svu slatkoću kuhanog luka i zapečenog s kombinacijom punjenja, parmezana i pancete.
Nedjelja
Savršen recept za obiteljski ručak u kojemu će pećnica odraditi veći dio posla do konačnog užitka u hrskavoj piletini. Aromatična piletina pečena je uz obilje začinskog bilja i poslužena uz meko i karamelizirano povrće.
Dobar tek!