Nakon uspješnice "Kruh i peciva", Maja Kefeček u svojoj novoj kuharici "Slatko i slano od brašna" u izdanju Planetopije predstavlja novih 28 recepata koji će razveseliti sve ljubitelje kruha, peciva i kolača. U njoj ćete pronaći praktične savjete kako napraviti uspješne veganske kolače od dizanog i prhkog tijesta, lisnate zalogajčiće, kroasane ili pak tijesta za kruh i pizzu. Samose, mramorni kuglof, pikantne tahini pogačice, seitan "burek" i tofu "sirnica", bavarske parene okruglice, kruh s bananom, samo su neki od maštovitih recepata koje ćete vjerojatno poželjeti ispeći čim ih ugledate!
A one koji žele izbjeći gluten razveselit će i neke od bezglutenskih inačica ponuđenih recepata. I sve to, naravno, od cjelovitih namirnica, bez jaja, šećera, umjetnih aroma i aditiva. Za odlične fotografije u knjizi i ovoga je puta glavni "krivac" poznata fotografkinja Maja Danica Pečanić.
Ulaz na predstavljanje kuharice je besplatan, a kuharica će se moći kupiti po promotivnoj cijeni. Također, goste očekuje i pokoji slasni zalogajčić!