Ponedjeljak
Jednostavan recept s kojim ćete uživati u mekanom pilećem mesu s bogatim dodatkom. Pileća prsa s grahom i rajčicama savršen su početak tjedna i gozbe koju vam predlažemo za ovih sedam dana.
Utorak
Ako niste u prilici uživati u svježoj tuni, pronašli smo dostojnu zamjenu koja će vas očarati morskim okusima u jednostavnim Špagetima s tunjevinom. Dodajte kapare, bosiljak i origano i u samo 20 minuta pripremite jelo.
Srijeda
Sredinu tjedna ostavite za Laganu zapečenu palentu s povrćem. Pravi, lagani ljetni obrok u kombinaciji sa sezonskim povrćem oduševit će vas spojem mirisa i okusa.
Četvrtak
Wok je uvijek odličan izbor za brzinsku pripremu ručka, a mi vam predlažemo da pripremite Wok s tjesteninom u kojem se spajaju okusi svinjetine, pršuta, tikvica, paprike i maslina.
Petak
Uvod u vikend obilježite s Pikantnim lignjama, receptom koji će vam otkriti potpuno novu dimenziju liganja začinjenih s umakom od soje i čili papričicama.
Subota
Mesne okruglice na štapiću jelo je koje ćete teško odbiti. Pripremite slatko - kiseli umak i uživajte u savršenom spoju okusa.
Nedjelja
Idealno jelo za bogatu obiteljsku gozbu sigurno je pašticada. Iako se teško odreći provjerenih obiteljskih recepata predlažemo da poslušate savjet našeg suradnika chefa Marija Čepeka i da pripremite Pašticadu sa svježim smokvama.
Dobar tek!