Novi, poboljšani i redizajnirani Gastro.hr i službeno je predstavljen na slasnoj gastro zabavi koju smo za naše suradnike, čitatelje i prijatelje organizirali u popularnom zagrebačkom mjestu dobre hrane, bistrou RougeMarinu. Kao što smo i pretpostavljali, nitko od uzvanika nije ostao gladan, a prostorom su se širili uzdasi odobravanja i zadovoljstva kada su u sljedovima, iz kuhinje chefa Marina Medaka, počeli izlaziti neodoljivi zalogajčići. Veselo i pristupačno osoblje RougeMarina pobrinulo se da nam u svakom trenutku na dohvatu ruke budu specijaliteti ili slavljenička kapljica vina.
Nakon prezentacije novih alata, poput mesnog vodiča i planera obroka, koje smo za vas, naše čitatelje razvili na novom portalu, naš moderator, poznati gurman i kulinarski znalac, Rene Bakalović "odveo" je posjetitelje u užurbanu kuhinju RougeMarina i iz prve nam ruke pokazao kako nastaju delicije u kojima smo uživali ostatak večeri.
Posebno nam je drago što smo lansiranje novog Gastra proslavili s brojnim suradnicima, chefovima i stručnjacima koji na svoj način daju doprinos ukupnom sadržaju i izgledu portala te s blogerima i čitateljima koji redovito prate naše članke i dijele s nama svoje recepte, fotografije, komentare. Kako bi im se barem malo zahvalili na tome odlučili smo organizirati Instagram izložbu, na kojoj fotografije 15 korisnika koji su svoje radove na ovoj društvenoj mreži označavali s #gastrohr imaju svoje mjesto na zidovima RougeMarina. I vi ih možete idući mjesec dana možete pogledati u RougeMarinu i potražiti inspiraciju u nepresušnom vrelu - hrani.
Nakon male proslave, nastavljamo u zacrtanom smjeru uz puno novih ideja i neodoljivih zalogaja te se nadamo da ćete i dalje uživati s nama i javljati nam se s prijedlozima, kako bi zajedno stvorili još bolji Gastro.hr.