Špajza 11. listopada 2018.

Andreu je osvajao kolačem i stalno je pričao o svojoj mami

foto: 24sata
gastro postao gastro.24sata.hr
‘Mamin sin’ iz Zagreba pohvalio se i kako djevojke hranom može osvojiti na prvom spoju, a idealno jelo za tu prigodu je odrezak od tune.

Ovo će biti brutalno, rekao je Nikola (27) koji je za Andreu Andrassy (33) u showu 'Ljubav ide kroz želudac’, koji snimamo u suradnji s Lidl Hrvatska, pripremao brownie s čokoladom, pivom i perecima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Kolač je odulčio spremiti iako ne voli čokoladu, no voli svoju mamu o kojoj nije mogao prestati pričati za vrijeme snimanja. 

- Moram reći da je moja mama najbolja na svijetu, da nema mene, ne bi ni nje bilo - rekao je Nikola i dodao da im je to interna fora pa se pomučio da upali pećnicu. 

foto: 24sata Video

- Smjesa je jednostavna: brašno, maslac, jaja, smeđi šećer, bijeli šećer, vanilin šećer, vanilin ekstrakt i prašak za pecivo te čokolada - objasnio je Nikola recept i dodao da se preljev radi od karamele, piva i pereca.

Mamin sin’ iz Zagreba pohvalio se i kako djevojke hranom može osvojiti na prvom spoju, a idealno jelo za tu prigodu je odrezak od tune.

- Moja statistika osvajanja cura hranom na prvom spoju je 1/1. Napravio sam joj proteinske palačinke sa svime i svačime.  Cure me se boje kad čuju da sam se proslavio na Instagramu s fitness receptima, vjerojatno zbog izgleda, ali nisam "gym baja". Moj savjet za idealan prvi spoj je spremiti 'medium rare' tuna stake s prženim povrćem na žaru, uz čašu dobrog, kvalitetnog crnog vina - kaže Nikola. 

U subotu gledajte što je Andrei spremio posljednji kandidat Leon koji se baš i ne snalazi u kuhinji.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.