Špajza 11. listopada 2023.

BioMania bistro iz Bola svrstan među deset najboljih veganskih i vegetarijanskih restorana u svijetu

foto: PR
gastro postao gastro.24sata.hr

 Veganski i organski BioMania bistro je primio prestižno Best of the Best priznanje od TripAdvisora, vodeće svjetske platforme za recenzije koja obuhvaća  4,2 milijuna restorana diljem svijeta. Time se BioMania svrstala među 1% najboljih na globalnoj razini. U kategoriji Vegetarijanski/Veganski Restoran rangirana je kao deveta u svijetu!  

 | Author: PR foto: PR

Recenzije na TripAdvisoru ističu inovativnost i kvalitetu BioMania kuhinje, s posebnim naglaskom na sjajne okuse, svježe ekološke namirnice, primjenu održivih praksi, izuzetnu uslugu, opuštajuću atmosferu te atraktivnu poziciju terase s očaravajućim pogledom. Sve nabrojeno svrstava BioManiu u sam vrh svjetske veganske i vegetarijanske gastronomije. 

 | Author: PR foto: PR

"Ovo priznanje od TripAdvisora, koje nas svrstava među vodeće restorane na svjetskoj gastronomskoj sceni za nas je velika čast i veselje. Biti rangiran u top 10 veganskih i vegetarijanskih restorana na svijetu potvrda je naše neprestane posvećenosti kreiranju jela koja nisu samo zadovoljstvo za nepce, već i odraz naše suradnje s najkvalitetnijim malim proizvodačima i održivim upravljačkim praksama. Zahvaljujem se svim našim gostima koji su odvojili vrijeme da podijele svoje iskustvo, svim članovima našeg tima, mnogobrojnim pojedncima koji nas podržavaju i inspiriraju te posebno svim našim divnim prijateljima i partnerima proizvođačima bez čije predanosti i požrtvovnosti naš uspjeh ne bi bio moguć." izjavio je Dario Kožul, osnivač BioManie."  
 | Author: PR foto: PR

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.