Špajza Gastro zvijezda 08. studenoga 2019.

Borba kuhačama za titulu Gastro zvijezde

foto: Emica Elvedji/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Finaliste Gastro zvijezde okupili smo u kuhinji Enzite i dali im po jedan zadatak – da od dostupnih namirnica u 45 minuta naprave zadano jelo...

Zadatak se možda čini jednostavan, ali ograničeno vrijeme i namirnice, kao i kamere, blogerima su znatno otežale posao. Nije im pomogla ni to što su s protukandidatima morali dijeliti radnu jedinicu i posuđe, ali u tome i jest čar Gastro zvijezda meetupa.

Pogledajte u nastavku kako su izazov odradili kandidati kategorije Zdrava i vegetarijanska hrana – autori blogova „Burbon i borovnice“, „La Vie Shobaine“, „Kiwi go crazy“ i „Culinary postcards“. Njihov je zadatak bio pripremiti četiri različite vrste palačinki s nadjevom...

Kandidati kategorije Slastice bili su ugodno iznenađeni zadatkom; autori blogova „Bite it Quick“, „Sweety and Spicy“, „Veseli trbuh“ i „Bake me by Nina“ u kratkom su vremenu morali napraviti svoju verziju čokoladnih keksića...

Za kraj smo ostavili blogere „Začinjeno s ljubavlju“ i „Forking Croatia“, koji su vrlo kreativno pristupili pripremi faširanaca. 

Ako dosad niste glasovali za svoje favorite, obavezno posjetite gastrozvijezda.24sata.hr! Prvi krug glasovanja traje do nedjelje u 20 sati, nakon čega ćemo otkriti tko su superfinalisti regionalnog natjecanja food blogera. 

Glasovi će se potom resetirati i dat ćemo vam tjedan dana da odlučite o pobjednicima kategorija. Za to će vrijeme žiri marljivo pregledavati blogove superfinalista i tajnim glasovanjem odabrati novu Gastro zvijezdu.

Pratite nas i dalje na portalu missGASTRO i pratećim Facebook i Instagram profilima!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.