Špajza Zagreb Chill&Grill festival 27.4. - 1.5. / Bundek 27. travnja 2018.

Chill out zone stvorene baš za uživanje

foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Osim bogatog programa, naši su sponzori pripremili i brojna iznenađenja

Drugi Zagreb Chill&Grill festival počinje danas i traje do 1.5. na Bundeku, i to na više od 4.000m2. Najveći je to festival klope, cuge i mjuze u Zagrebu. Festival će trajati čak pet dana, a osim bogatog programa, naši sponzori pripremili su brojne novitete za posjetitelje. Velika je novost i Chill out zona, napravljene baš za uživanje. 

Glavni partner festivala Podravka poziva vas na pet dana uživanja u najboljim jelima s roštilja koja će, između ostalih, pripremati i vrsni Podravkini chefovi Mišel Tokić i Zoran Delić.

U "Samo fino" Pevec zoni možete chillati uz finu kavicu, dok će vaše mališane u kids zoni zabaviti "tete čuvalice" edukativnim igrama o vrtlarenju.

Službena voda festivala Jamnica poziva vas na Jamnica mixology pop up bar će vas osvojiti ponudom koktela. Kušajte Jamnica wine cooler, Jamnica sweet wine, Jamnica  lemonade, Sensation lime gim i Sensation hugo. Očekuje vas tamo i jedna od najpoznatijih hrvatskih barmenica Teja Lovrenščak. 

 

 

"U Tele2 SurfeRAJu te čeka neograničena zabava, chillanje s ekipom i izazov na surf simulatoru. Dokaži da si baš ti neustrašivi surfer i osvoji novi Samsung Galaxy S9!"

U Kisko korneru svaki dan osvojite vrijedne Kisko i Permetal poklon pakete. I ove godine bezbrižno chilllanje poslije grilanja osigurava Permetal - najjednostavnije sredstvo koje učinkovito uklanja masne mrlje u tri koraka (pošpricaj, ostavi da djeluje i obriši spužvicom). 

Zvijezda će od subote, 28. 4. do 1. 5. od 12.15 do 13 sati u sklopu festivala imati svoj "Servis za sendviče" na kojem će se izmjenjivati gastro stručnjaci i učenici. Posjetitelji će saznati kako pripremiti savršeni brzi obrok s okusom Francuske, Tajvana, Brazila i neizostavne Zvijezda majoneze jer ipak Hrvati najbolje znaju da je sendvič bez veze kad nema Zvijezda majoneze. 

Prvi izbor uz svaki roštilj je sočni okus novog President Mladog Kajmaka!  Uz kupnju jela s roštilja uživajte u GRATIS kuglici President Kajmaka kojim vas časti Dukat. S obzirom na to da je sezona roštiljanja i druženja na otvorenom upravo počela, nema sumnje da će ovaj sočni kajmak svojim okusom osvojiti nepca željna finih okusa. 

Jack Daniel's te poziva da se okušaš u igri kotrljanja bačvi i osvojiš super cool nagrade. U Jack's Wings&Things pop up restoranu iskušaj najfinije burgere s Jack umacima kako i globalno najomiljenije koktele

Mesna industrija Ravlić službeni dobavljač svježeg mesa Chill&Grilla u nedjelju u 13 sati priprema show cooking s Almom Čatlakom. Degustirajte tradicionalno najbolje meso sa slavonskih farmi u suvremenoj izvedbi.

U nagradnoj igri Jadranskog osiguranja moći ćete osvojiti vrijednu policu osiguranja.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.