Špajza 06. lipnja 2024.

Domagoj napustio Hell's Kitchen, znamo tko je u Top 5

Hell's Kitchen
Domagoj Čirjak napustio je "Hell's Kitchen"
foto: RTL Press
"Koliko god sam tužan, toliko sam i sretan", poručio je nakon izlaska iz showa "Hell's Kitchen Hrvatska" Domagoj. Nakon njegova ispadanja dobili smo top 5 kandidata, tu so Viktor Lucija, Vehid, Anel i Mauro

Večeras smo se u showu "Hell's Kitchen Hrvatska" oprostili od 28-godišnjeg Zadranina Domagoja Čirjaka. On je, naime izgubio u dvoboju s Vehidom, kada su prateći chefa Toma Gretića pripremali beef tartare. Obojica su stigla napraviti jelo na vrijeme i oba tartara bila su dobra, ali je Domagojev ipak bio slabije začinjen i manje ukusan od Vehidovog.

"Meni je bila čast kuhati za njega i s njim. Jako lijepo iskustvo, naučio sam puno o sebi, vidio sam velik napredak i kao osoba i kao kuhar. Dosta sam naučio i od svojih suboraca tako da koliko god sam tužan, toliko sam i sretan", zaključio je Domagoj nakon izlaska iz showa "Hell's Kitchen".

Hell's Kitchen Hrvatska Možda vas zanima... Hell's Kitchen - od smijeha do suza, svi emotivni trenuci novog kulinarskog showa Najave

Hell's Kitchen | Author: RTL Press Vehid i Domagoj u dvoboju foto: RTL Press Hell's Kitchen | Author: RTL Press Beef tartare foto: RTL Press

Vehidu je laknulo, Lucija je iznenađena

"Dosta mi je laknulo, a s druge strane mi je jako žao što je on ispao", rekao je Vehid kojeg su u kući dočekali ostali kandidati i pohvalili njegov tartar.

Kandidati su u kući pisali oproštajna pisma Domagoju, a Lucija im se nije željela pridružiti zbog jednog razgovora koji je načula dok se pravila da spava, a u kojem su Vehid i Domagoj pričali o tome kako izbaciti ostale kandidate.

"Top 5 ne izgleda nikako kako sam ja mislila da će izgledati. Jedino mi je Mauro tu i dalje", zaključila je Lucija.

Hell's Kitchen | Author: RTL Press Hell's Kitchen foto: RTL Press Hell's Kitchen | Author: RTL Press Lucija foto: RTL Press

Domagoj je već napisao vlastitu kuharicu

"Teško me je maknuti s puta. Perfekcionizmom dolazim do rješenja za svoje bilo kakve situacije u kuhinji", govori 28-godišnji Domagoj koji sam sebe opisuje kao osobu koja jasno vidi svoje ciljeve.

"Moje početak bio je jako težak. Počeo sam u jako velikoj kuhinji, ali to me dovelo do pozicije šefa kuhinje već u dobi od 22 godine. Bio sam jedan od najmlađih šefova kuhinje u gradu i šire", otkrio je Domagoj za RTL.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Cirjak (@domec95)

Domagoj kaže kako se pokušava što više educirati, te da je već sastavio kuharicu s vlastitim receptima.

"Kuharica se sastoji od 20-ak jela. U njoj su obične namirnice pripremljene na savršen način", objasnio je mladi Zadranin koji je show "Hell's Kitchen" vidio kao najbolju prilika da se dokaže.

"U kuhinji ne pristajem na kompromise što se tiče jela. Znači, svaki tanjur mora biti savršen i tu nema nekog velikog kompromisa", tvrdi Domagoj kojeg su mnogi vidjeli kao jednog od favorita showa, ali također i jednu od osoba koje druge najviše gledaju s visoka.

Talentiranom Domagoju držimo palčeve u daljnjem razvoju njegove karijere koju ćemo s posebnom pažnjom pratiti, a ostalim kandidatima puno sreće u završnici showa "Hell's Kitchen".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Cirjak (@domec95)

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.