Špajza Kad te život baci u vatru, zapali roštilj! 25. lipnja 2021.

Evo što sve možeš pojesti na Chill&Grillu...

Chillanje&grillanje uz vino foto: SHUTTERSTOCK
gastro postao gastro.24sata.hr
Chill&Grill je preselio na Jarun. Do 4. srpnja možeš uživati u klopi, cugi i dobroj glazbi

Peto izdanje Chill&Grilla krenulo je jučer na Jarunu, a zabava uz hranu i cugu će potrajati sve do 4. srpnja. Očekuje te 15 bendova i DJ-a, 15 cooking show radionica i više od 100 sati zabave! Tijekom deset dana festival će biti na prostranoj livadi između pizzerije Dalmatino i košarkaškog igrališta u blizini prvog ulaza s Horvaćanske u Jarun, gdje će biti štandovi poznatih restorana i pozornica na kojoj te očekuju mnogi glazbenici, a svakog dana i live svirka.

 | Author: 24sata foto: 24sata

Ovakav festival nezamisliv je bez širokog izbora klope s roštilja - i još ponekog slatkog i slanog dodatka. Evo što te sve čeka:

BBQ HOT YARD

Ekipa BBQ HOT YARD priprema nekoliko moćnih, bogatih jela -  Smoked Hot Dog, Treatment Burger, Red Devil Burger i BBQ Pulled Pork. Uz to, u ponudi su i Pulled Pork Cheese Nachos, idealni za grickanje uz pivo!

EL TORO

El Toro na Jarun dolazi sa svojim El Toro Classic burgerom, ali i ljetnim šiš ćevapom, flank steak sendvičem i hrskavim prilozima, poput prženog batata i hrskavog prženog luka. 

JACK 'N' BOWL

I malo Šri Lanke stiže na ovogodišnji Chill&Grill, u obliku bogatog jela kotthu. Sastoji se od tortilje roti, jaja, puno povrća, a po želji i piletine, svinjetine i junetine.

KSS BURGERS

Renmen će posjetitelje Chill&Grilla razveseliti sa čak šest burgera - od klasičnog do dvostrukog country. Svi burgeri dolaze i s nezaobilaznim pommesom!

MAREDO

Maredo će se pobrinuti za sve one koji vole dobre klasike s roštilja. Pripremaju ćevape, mazalice, pileće štapiće i bogati burger. 

KITCHEN & GRILL PLAC

Poduža je lista jela s kojom Plac dolazi na Jarun; od ćevapa, pljeskavica, burgera pa do telećih trganaca i mariniranog batka i zabatka. Kod njih će cijela ekipa naći nešto za sebe.

WOK BY MATIJA

Ako na Jarunu želiš jesti sa štapićima, složi wok po svom guštu. Može bit vege, s piletinom, junetinom, patkom i kozicama - u slatko ljutom, teriyaki, kikiriki ili szechuan izdanju. 

Na Chill&Grillu te čekaju i brojne prezentacije chefova, a s tim pod ruku i degustacije jela. Kuhat će Marko Palfi, Almo Čatlak, Jasmin Hajrula, Max Todorov... Za slatko pak će se pobrinuti Palačinke.hr. O događajima ćemo te redovito izvještavati na web stranici i Facebooku. 

 | Author: 24sata foto: 24sata

Partneri projekta su Karlovačko, Pevex, Mesna industrija Ravlić, Visa, Meggle, Zvijezda, Cromaris, Vezak vina, Labud, Studenac market, Kotanyi, Citroën, Make It Count i Hrvatska obrtnička komora.

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.