Špajza Gastro zvijezda 25. listopada 2019.

Finalisti Gastro zvijezde kuhat će za prolazak u superfinale. Pratite nas!

foto: Borna Filic/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Odlučili smo blogerima zapapriti vikend i izazvati ih na kulinarski četveroboj. Otkrivamo ti što finaliste Gastro zvijezde očekuje na nadolazećem meetupu...

Ako pratiš naš portal i društvene mreže, sigurno si upoznat/a s projektom Gastro zvijezda – prvim specijaliziranim natjecanjem blogera u regiji. Odabrali smo finaliste, otvorili glasovanje na gastro-zvijezda.hr, a sada spremamo i veliko upoznavanje (i sučeljavanje) natjecatelja.

U subotu finaliste kategorija Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vegetarijanska hrana i Slastice okupljamo u kuhinji Enzite. Zadat ćemo im zadatke i testirati njihove vještine kuhanja i prezentacije jela, a usput se i podružiti.

 

Možda vas zanima... Ovo su finalisti trećeg izdanja Gastro zvijezde... Špajza

 

Naravno, na Instagramu ćemo objaviti i poneku fotografiju, a od sljedećeg ćete tjedna omiljene blogere moći upoznati i kroz zanimljive video profile.

Pogledajte kako nam je na meetupu bilo prošle godine!

 | Author: Borna Filic/PIXSELL foto: Borna Filic/PIXSELL  | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić  | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić  | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić  | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić  | Author: Lidija Lončarić foto: Lidija Lončarić

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.