Špajza 14. travnja 2017.

Gavrilović Šunka u ovitku osvaja novim okusom

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Vrhunska Gavrilović Šunka u ovitku je ključ svakog kvalitetnog i zdravog obroka.

U tankim ploškama, kockicama ili trakicama, Gavrilović šunka besprijekorno se stapa s raznim gastronomskim ulogama. I kada pomislite da nema bolje od Šunke u ovitku - dolazi usavršena receptura.

Usavšrena receptura

Nakon intenzivnog i predanog rada, Gavrilovićeva ekipa stručnjaka servira potpuni kulinarski užitak od kojeg vas dijeli samo tanki ovitak. Nova, usavršena receptura Gavrilović šunke u ovitku stvorena je uz pomoć najmodernije tehnologije, kako bi vjernim ljubiteljima Gavrilovićevih delicija, svakodnevicu i nadolazeće Uskrsne blagdane učinila još ukusnijima.

Zlatni standard dobrog zalogaja

A kako ne biste gubili vrijeme tragajući za novom Šunkom u ovitku, na ambalažu je aplicirana zlatna naljepnica koja ističe poboljšanu recepturu te izvrstan okus omiljenog proizvoda.

 | Author: Promo foto: Promo

Prijedlozi za serviranje

Tanko narezana polutrajna kobasica Šunka u ovitku predstavlja sasvim siguran svakodnevni izbor oko kojega će se složiti starije i mlađe, nutricionistički probirljive generacije, a pogotovo naši najmlađi. Uobičajeno se serviraju kao glavni sastojak raznovrsnih toplih i hladnih sendviča koji se nadopunjuju tvrdim ili topivim sirevima i svježim povrćem.

Narezane na kockice ili tanke trakice, polutrajne su kobasice vrlo često dio šarenih salata koje u najrazličitijim kombinacijama s povrćem, sirom, vrhnjem i začinima čine pravi osvježavajući obrok. Pizza napravljena s umakom od rajčice, pelata ili kečapa ili pak s umakom od vrhnja i bijelog luka, najpoznatije je jelo u kojem se kao obavezni sastojak nalaze različite polutrajne kobasice.

Gavrilović polutrajne kobasice često se pronalaze i u zahtjevnijim gastronomskim ulogama, u finger-food i salatnim kreacijama za specijalne prilike. I zato - pametno ih je uvijek imati u hladnjaku!


Čuvati na temperaturi do +4ºC

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.