Špajza 27. veljače 2018.

Imamo najslađi nagradni natječaj - trk na Instagram!

foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Častimo kolačima i kavom u najslađoj slastičarnici u gradu - Meet Mia. Fotografiraj svoju omiljenu šalicu kave i objavi je pod hashtaggom #mojasalicakave. Pričekaj petak i zasladi se na najbolji mogući način!

Pravila su jednostavna! Kako bi osvojila ili osvojio ovu slatku nagradu koja uključuje dva kolača i dvije kave za tebe i prijatelja ili prijateljicu u zagrebačkoj slastičarnici Meet Mia, trebaš nam pokazati svoju prvu jutarnju šalicu kave u jednoj slici/postu na Instagramu. Pravila pročitaj ovdje. 

 

Možda vas zanima... Prvi smo isprobali nove kolače iz slastičarnice Meet Mia Recenzije

 

Fotografiraj svoju prvu jutarnju šalicu kave u prirodnom okruženju - na kauču, uz doručak ili omiljeni kolač. Fotografiju zatim objavi na svom Instagram profilu (mora biti otvoren kako bismo fotografiju mogli vidjeti), zaprati Gastro.hr na Instagramu i u opis fotografije stavi taggove #gastrohr i #mojasalicakave, srkni veliki gutljaj kave i pričekaj petak u podne kada ćemo objaviti dobitnicu ili dobitnika.

Sretno!
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.