Špajza 19. lipnja 2017.

Island postaje zemlja piva - otvoren pivski spa centar

foto: Bjórböðin - Beerspa & Restaurant, Facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Na Islandu je otvoren Bjordbodin, spa centar čija je jedina i glavna tema - pivo!

Islandski ljubitelji piva od nedavno mogu uživati u pravom malom raju - pivskom spa centru. Ovaj opuštajući kompleks sastoji se od brojnih pivskih kupki, na otvorenom i zatvorenom, a sve to uz, naravno, najbolje se slaže čaša piva u ruci.

 

Možda vas zanima... Nikad jače: Hrvatsko pivsko ljeto 2017. Najave

 

 

Tako posjetitelji Bjordbodina mogu uživati u čak devet različitih pivskih kupki od kojih ih se sedam nalazi u unutrašnjem dijelu spa centra, a sedam od njih mogu se odabrati u sklopu terapija koje centar pruža. Uz to, tu su još i dva pivska bazena na otvorenom u kojima sretnici koji uspiju dobiti svoj termin mogu uživati u fantastičnom pogledu na islandsku prirodu. 

Svaki bazen punjen je pivom, vodom i kvascem jer se upravo ovi sastojci smatraju zdravima za kožu i kosu. 

 

 

Osim opuštajućih kupki, Bjordbodin centar nudi i sobe za opuštanje. U cijelom centru vrijedi tek jedno pravilo - tekućina iz bazena se ne pije. Ipak, za sve one žedne spa centar nudi mogućnost kupovine domaćeg islandskog piva kako bi opuštanje prošlo u još smirenijem tonu. Također, gostima je na raspolaganju i restoran u kojem se mogu okrijepiti prije ili nakon samog tretmana.

 

Možda vas zanima... Glupi Donald postao hit u svijetu piva Špajza

 

Uz Island, pivski spa centri nalaze se još i u Češkoj, Njemačkoj, Budimpešti i Slovačkoj. 

 

 

krilca.jpg Možda vas zanima... Sedam sjajnih svjetskih jela s pivom Recepti
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.