Špajza 17. lipnja 2019.

Kako nam je bilo na Kraftingu u Makarskoj!

foto: Krafting
gastro postao gastro.24sata.hr
Treći i ujedno posljednji dan (prvog izdanja) makarskog Krafting Festivala prošao je u jako dobrom i brojnom društvu, slasnim zalogajima uz vrhunska pića i uz glazbu uvijek genijalnih The Beet Fleet-ovaca.

Nasmijana lica posjetitelja koji su se našli na ovom zanimljivom i šarolikom festivalu jasno su dala do znanja da je baš ovakav event trebao Makarskoj - turističkom gradu podno Biokova gdje se ne događa često prilika da se okupe i oni veliki i oni mali te zajedno uživaju, kako u hrani i piću, tako i u dobroj glazbi.

 | Author: Krafting foto: Krafting  | Author: Krafting foto: Krafting

Nakon Vojka V koji je u petak otvorio festival neobičnim nastupom na kojem su uglavnom iz prvih redova uživali oni najmlađi te Cubisma koji su prošlu subotu u Makarskoj rasplesali sve one željne malo romantike i latinskih ritmova, posljednji dan festivala na pozornicu se popeo legendarni splitski bend TBF i svima poznatim stihovima pjesama kao sto su "Život je lijep", "Veseljko" i "Heroj" sa stilom otpratili ovogodišnje izdanje Krafting festivala.

 | Author: Krafting foto: Krafting  | Author: Krafting foto: Krafting

Jelo se, pilo se, plesalo se - baš kako i treba biti na jednoj kvalitetno organiziranoj manifestaciji. Sada ljeto mirno može započeti, a dogodine se nadamo još jednom izdanju ove fešte uz neke nove i zanimljive okuse i mirise hrvatskih craft umjetnika.

 | Author: Krafting foto: Krafting  | Author: Krafting foto: Krafting  | Author: Krafting foto: Krafting

Na uspjeh ovogodišnjeg izdanja festivala osvrnula se i direktorica Turističke zajednice grada Makarske, gđa Hloverka Novak-Srzić: „Iznimno nam je drago da je festival ovako dobro bio prihvaćen, kako od naših Makarana, tako i od turista koji su proteklog vikenda boravili u Makarskoj. Zahvaljujemo svima koji su se proteklog vikenda družili s nama u bajkovitom ambijentu parka Fra Jure Radića, a posebno bih zahvalila Masterchefovima, glazbenicima, našim dragim gostima iz Slavonije, destilerijama i pivarima koji su nam pomogli da posjetiteljima festivala pružimo tri nezaboravna dana u Makarskoj.

Iskoristila bih priliku i pozvala sve na Šumoteku, našu čitaonicu na otvorenom, koja počinje u petak, 21.6.

 | Author: Krafting foto: Krafting  | Author: Krafting foto: Krafting

A na sljedećem Kraftingu se vidimo dogodine u lipnju uz nove gastronomske i pivske avanture, puno dobre glazbe i još par iznenađenja koja vam spremamo za sljedeću feštu.“

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.