Špajza 27. studenoga 2017.

Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam

foto: Gavrilović
gastro postao gastro.24sata.hr
Svjesni koliko je važno poduprijeti domaće gospodarstvo, Mesna industrija Gavrilović i ove godine je dio najpoznatije nacionalne akcije "Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam" koju je prije tri godine pokrenula Hrvatska gospodarska komora (HGK). Gavrilović je tom prilikom predstavio San Giorgio mortadelu i premium trajne salame Croatica u mega izdanju

U sklopu najpoznatije nacionalne akcije HGK „Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam“, Mesna industrija Gavrilović je i ove godine u Zagrebu od 22. do 23. studenoga predstavila svoje domaće specijalitete.

U društvu vodećih domaćih proizvođača, Gavrilović je mnogobrojnim gurmanima predstavio i priredio degustaciju San Giorgio mortadele i premium trajnih salama Croatica.

Pod kuharskom palicom chefa Marka Jovanovića, mirisni cvjetovi Fiore salamino, Primorska rožica, Kulenov cvijet i Cvit Dalmata te San Giorgo mortadela pružili su pravi gastro užitak u kombinaciji sa svježim sezonskim namirnicama. A da u rekordnom roku Gavrilovićeve delicije pronađu put do brojnih nepca, Gavrilovićev tim je postavio vrhunsku mesoreznicu Berkel koja je radila 'punom parom' te u velikom broju okupila posjetitelje oko štanda vodeće hrvatske mesne industrije.

Akcija „Kupujmo hrvatsko – Hrvatski proizvod za hrvatski turizam“ organizira se kako bi na jednoj platformi okupili najbolje od hrvatskih proizvoda i tako podržali hrvatski turizam i gospodarstvo. Umrežavanjem proizvođača i krajnjih kupaca te educiranjem najmlađih naraštaja i šire javnosti o postojanju kvalitetnih hrvatskih proizvoda, ova inicijativa podsjetila je na beskompromisnu kvalitetu izvorno hrvatskih delicija.

Na tom tragu je i Mesna industrija Gavrilović koja je svojim proizvodima uvjerila sve prisutne u istinitost slogana “Odlično je, od Gavrilovića je!”

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.