Špajza Gastro zvijezda 01. prosinca 2018.

Mama Drama: Nakon divnog priznanja, vrijeme je za nešto novo - video recepte

foto: Matija Habljak/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Nevena je nešto novije lice na domaćoj gastro blogerskoj sceni koju smo ove godine okrunili titulom Gastro zvijezde u kategoriji Slastice. Otkrila nam je kako pobjedu definitivno nije očekivala, posebice s obzirom na konkurenciju, ali i koji kolač smatra svojom osobnom pobjedom.

Nevena Josipović s bloga Mama Drama zapela je za oko najprije našem žiriju, a zatim joj je publika svojim glasovima omogućila titulu Gastro zvijezde u kategoriji Slastice.

 

Možda vas zanima... Gastro zvijezda: Odabrali smo pet najboljih blogera regije! Špajza

 

Nevena nam je otkrila kako pobjedu nije očekivala, posebice s Karlom s bloga Sweet Life by Karla kao drugom superfinalisticom, pa ju je proglašenje zbilja iznenadilo te je potpuno nespremna stupila na pozornicu.

Otkrila nam je i kako su ekleri koje je pripremala na Gastro zvijezda meetup-u jedna od njezinih malih slatkih pobjeda, a što je još rekla našem uredniku Domagoju Jakopoviću Ribafishu, pogledajte u nastavku.
 

Možda vas zanima... Meetup blogera: Jelima do titule Gastro zvijezde Špajza Možda vas zanima... Pogledajte kako nam je bilo na prošlogodišnjem proglašenju Gastro zvijezde Špajza
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.