Špajza 23. listopada 2018.

Miele Experience Center Zagreb proslavio 10. rođendan!

foto: Miele
gastro postao gastro.24sata.hr
Poznati njemački brend kućanskih uređaja, Miele, proslavio 10 godina postojanja svojeg 'IN' mjesta - Miele Experience Centera Zagreb

Ako ste obožavatelj lijepih interijera, dizajnerskih inovacija i funkcionalnih rješenja, zasigurno ste već upoznali brend Miele. Potvrdit će to posjetitelji Miele Experience Centera Zagreb koji ove godine slavi 10 godina postojanja.

U pomno dizajniranom interijeru Miele postavlja nove standarde prezentacije uređaja: suvremenim i elegantnim ambijentom prostora ističe se nit vodilja brenda Miele.

 | Author: Miele foto: Miele
U prostoru su izložene najbolje inovacije u kategoriji kuhinjskih uređaja, njege rublja i čišćenja doma. Uz to, posjetiteljima će u svakom trenutku biti na raspolaganju i tim Miele stručnjaka koji će vas savjetovati u odabiru najboljeg uređaja za vaše potrebe.
Vrhunski hrvatski kuhari isprobali Miele uređaje

 | Author: Miele foto: Miele
Na proslavi desetog rođendana našeg 'IN' mjesta na području uređenja interijera nazočilo je 70 VIP uzvanika, te još 100 na večernjem eventu među kojima su bili brojni poslovni suradnici, predstavnici Njemačke trgovinske komore, ali i brojne poznate osobe među kojima su pjevačica Maja Šuput sa zaručnikom, vlasnici vinarije Kozlović, poznati hrvatski chefovi Teo Fernetich (San Rocco) i Vedran Petranović (Dubravkin Put), i dr.

 | Author: Miele foto: Miele  | Author: Miele foto: Miele


Gosti su se na proslavi zabavljali uz nastup Ane Rucner i kulinarskog spektakla u izvedbi poznatih kuhara Tea Ferneticha, šefa kuhinje istarskog boutique hotela San Rocco te Vedrana Petranovića chefa zagrebačkog restorana Dubravkin put.

 | Author: Miele foto: Miele
Kuharski je dvojac za okupljene pripremao cappuccino od sipa, krumpira i bijelog tartufa te hladnu salatu od jadranske tune s majonezom od mladog maslinovog ulja u režiji Tea Ferneticha. Od delicija Vedrana Petranovića su kušali tartar od jelena, dimljena guščja jetra i maslac za začinskim travama na domaćem kruhu te uštipke od konopljinog brašna s dimljenom pastrvom, majoneza od bučinog ulja, krema od pečene buče. Sve majstorije chefovi su pripremili uz pomoć najnaprednijih Miele kuhinjskih uređaja. Svakako treba posebnu pažnju posvetiti i vinima koje se posluživalo tijekom proslave iz vrijedne vinarije obitelji Kozlović JRE Malvaziju 2015 i arhivsko Santa Lucia noir 2015.

 | Author: Miele foto: Miele

Kao uvod u čaroliju za osjetila kušali smo ekstradjevičanska maslinova ulja obitelji Chiavalon iz Istre sa svježe pripremljenom focacciom savršeno hrskave korice, predivnog mirisa netom izvađenom iz Miele pećnice.

Upravo takva okupljanja organiziraju se redovito u Miele Experience Centeru Zagreb koji je time zasigurno na karti popularnih 'IN' mjesta za sve koji vole lijep dizajn i kvalitetne uređaje, ali i uživaju u hrani i dobrom životu uopće.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.