Špajza Gastro zvijezda 20. prosinca 2022.

Pogledaj kako je izgledala dodjela nagrada "Gastro zvijezda 2022."

Gastro zvijezda 2022.
Pobjednici na svečanoj dodjeli nagrada Gastro zvijezda 2022. foto: Davor Puklavec/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Svečanom dodjelom nagrada za najbolje food blogere godine završeno je natjecanje "Gastro zvijezda 2022.", a u nastavku doznaj tko je sve osvojio nagradu i kako nam je bilo!

Nakon nekoliko mjeseci kuhanja, druženja i glasanja čitatelja i žirija napokon je stigao trenutak koji smo svi s nestrpljenjem čekali - proglašenje ovogodišnje Gastro zvijezde! Superfinalisti su se zajedno sa stručnim žirijem, partnerima projekta i redakcijom portala missGastra okupili u svečanoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu kako bi otkrili tko je odnio ovogodišnju titulu najboljeg blogera po odabiru publike, ali i stručnjaka iz gastro svijeta. Dodjela nagrada održala se je u predbožićnom ugođaju pod šarmantnim vođenjem Danijele Večerinović Burić.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Gastro zvijezda je najveće regionalno natjecanje gastro blogera i zaljubljenika u hranu, u organizaciji portala missGASTRO. Pokrenuli smo ga 2017. godine, s ciljem promoviranja bogate blogerske scene i formiranja platforme za povezivanje i suradnju.

Ponosni smo jer već šestu godinu zaredom okupljamo najpopularnije gastro blogere te organiziramo dinamično natjecanje zaljubljenika u kuhanje i hranu, stvarajući pritom nove zvijezde, ukusne recepte i ono najbitnije – nova prijateljstva i suradnje. Ove godine su nas u projektu podržali naši partneri Metro Hrvatska i Gorenje koji su također prepoznali važnost poticanja, nagrađivanja i promoviranja food blogera i blogerica u našoj regiji.

Pobjednici kategorija prema glasovima čitatelja portala missGastro

U odabiru pobjednika velikim dijelom sudjelovali ste upravo vi i sa čak 7000 glasova podržali svoje omiljene blogere. Vrijeme je da objavimo rezultate glasovanja i ovogodišnje pobjednike.

Gastro zvijezda 2022. je...

Naš žiri, koji su činili poznati novinar i bloger Domagoj Jakopović Ribafish, prošlogodišnje dobitnice nagrada Gastro zvijezda Mateja Krvarić i Suzana Kvesić i chef Josip Tomas, tajnim je glasovanjem odabrao i apsolutnog pobjednika. Titulu Gastro zvijezde za 2022. godinu osvojio je Mile Butorac, s bloga Jedi do Mile volje.

Gastro zvijezda | Author: Davor Puklavec/PIXSELL foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL foto: Davor Puklavec/PIXSELL


Pobjednik Mile Butorac

"Obožavam ovo natjecanje, koje nas ovako lijepo okuplja i daje nam vjetar u leđa da budemo sve bolji i bolji i da zajedno rastemo. Nikad ne treba zaboraviti da, ako radimo zajedno, onda smo jači i bolji. Jako sam sretan što je nagrada za Gastro zvijezdu ove godine došla baš u moje ruke, to mi je na najljepši način obilježilo kraj jedne prekrasne i poslovno jako uspješne godine. U ovoj godini dogodilo mi se doista puno toga lijepoga. Hvala vam što još uvijek organizirate ovo natjecanje i što podupirete nas gastro blogere, dajete nam vjetar u leđa kao zahvalu za sve što smo mi napravili za promociju kuhanja i kulture stola", rekao nam je pobjednik Mile Butorac nakon dodjele.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Gastro zvijezda 2022. Mile Butorac i glavna urednica svih miss7 izdanja Marjana Filipović-Grčić koja mu je uručila nagradu foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Gastro zvijezda 2022. Mile Butorac i Mirta Velčić, METRO Hrvatska foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Gastro zvijezda 2022. Mile Butorac i Stella Nišević, voditeljica odjela marketinga u Gorenju foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Oduševljeni nagradama bili su i ostali dobitnici:

Gastro zvijezda 2022. | Author: Davor Puklavec/PIXSELL foto: Davor Puklavec/PIXSELL

"Hvala svima koji su glasali za mene. Ova nagrada mi puno znači, velika mi je motivacija za dalje. I nadam se da ću i ubuduće raditi recepte s kojima će svi biti zadovoljni", izjavila je Marija Herjavić Jerkić.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Dobitnica Marija Herjavić Jerkić foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Pobjednici Mariji Herjavić Jerkić ova je nagrada odličan poticaj za dalje foto: Davor Puklavec/PIXSELL

"Zahvaljujem svima koji su glasali za mene i zahvaljujem žiriju. Ova nagrada mi jako puno znači, pogotovo na današnji dan, jer bi mojoj mami danas bio 73. rođendan. Ona je umrla prije 21 godinu, a ja sam prije 10 godina promijenila prehranu zbog nje i otvorila blog s namjerom da ostanem što duže na ovoj planetici. Eto, baš na današnji dan primila sam u ruke ovu nagradu u kategoriji zdrave hrane i to je za mene – svemir!", rekla je Tina Uglješić.

Gastro zvijezda 2022. | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Član žirija Domagoj Jakopović Ribafish i dobitnica Tina Uglješić foto: Davor Puklavec/PIXSELL

"Jako sam sretna i iznenađena zbog nagrade, nisam očekivala da ću je ja osvojiti jer je konkurencija u mojoj kategoriji tradicionalne hrane bila zbilja velika. Za mene i moj mali blog koji postoji tek godinu i pol ovo je jako velik uspjeh. Želim zahvaliti svim svojim pratiteljima i pratiteljicama, svim mamama koje su glasale za Mamin ručak. Ova nagrada jako me veseli i ona mi je dodatan vjetar u leđa za dalje"; poručila je Zrinka Janković. 

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Dobitnica Zrinka Janković i Mirta Velčić, METRO Hrvatska foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Dobitnica Zrinka Janković foto: Davor Puklavec/PIXSELL

"Zahvaljujem se na nagradi. Jako sam sretna jer je moj mali blog od 5000 followera uspio dostići ovu razinu. Zahvalna sam na mom malom krugu velikih ljudi i nadam se da ćemo svi skupa kuhati i dalje. Hvala svima koji su skuhali jela prema mojim receptima, lajkali moje objave i glasali za mene!", zaključila je Anamarija Habuš.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Dobitnica Anamarija Habuš foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Dobitnica Anamarija Habuš i Stella Nišević, voditeljica odjela marketinga u Gorenju foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Finalisti natjecanja Gastro zvijezda 2022. foto: Davor Puklavec/PIXSELL

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Valentina Golub, Nestle, Martina Medverec i Marjana Filipović-Grčić, miss 7, i Nikolina Bizović, 24sata foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Pobjednici su dobili i pozamašne nagrade koje su osigurali partneri projekta. Tako su pobjednici svih kategorija osvojili poklon paket Metro proizvoda, Gorenje štapnu miješalicu, priliku za partnerski ugovor s portalom missGASTRO i ekskluzivnu statuu. A naša najveća zvijezda, pobjednik natječaja “Gastro zvijezda 2022” osvojio je: voucher od 3.000 kn koji može potrošiti u Metro centrima, Gorenje ugradbenu pećnicu, Gorenje indukcijsku ploču za kuhanje i napu, mogućnost za partnerski ugovor s portalom missGastro i partnerima projekta te ekskluzivnu statuu.

Čestitamo svim pobjednicima Gastro zvijezde 2022. godine! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.