Špajza 02. veljače 2017.

Pogledajte tri cool izuma koja trebaju svakoj kuhinji

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Salata, odrezak i pivo, zvuči kao savršen ručak. Donosimo vam tri ultimativna kuhinjska pomagala koja će vas oduševiti!

U doba kada se ručak priprema brzinski, jede se s nogu i više nego ikad potrebni su kvalitetni sastojci u kombinaciji s istom takvom pripremom, svijet je stao na loptu i izmislio tri nevjerojatno pametna kuhinjska pomagala.

Dobra salata svaki ručak podiže na novu razinu. To je zdrava komponenta koja nerijetko spašava stvar, ali isto tako često iz lijenosti izbjegavamo pripremu jer nam odjednom više nije toliko potrebna. Sve što ste znali o pripremi salate nakon ovog će izuma pasti u vodu. Naime, izumljena je posuda koja gotovo da je priprema sama. Rupice na plastičnoj posudi dopuštaju vam da salatu nasjeckate dok se ona nalazi unutar posude, a zatim je samo istresete, začinite i poslužite uz omiljeno jelo. Pametno, zar ne?

Stakechamp je pomagalo koje će vam baš uvijek pomoći da dobijete savršeno pripremljen odrezak. Riječ je o metalnom pomagalu koje se zabode u sirovo meso, a zatim se zajedno s odreskom peče na tavi, roštilju ili grill ploči. Točkica na dnu pomagala mijenja boje koje govore do koje je jačine meso pripremljeno. Crvena točkica označava medium well, žuta medium, a zelena medium rare ispečeno meso. Na jednostavan se način riješite problema s pravilnom pripremom i uživajte u svom savršeno sočnom odresku po svom guštu.

Za svakog ponešto, pa tako i za pivoljupce. Pomagalo koje će oduševiti najveće ljubitelje piva upravo je stiglo na tržište. Riječ je o magnetima koji će vaše boce piva držati čvrsto uz gornju površinu hladnjaka. Jednostavno za upotrebu, ovo pomagalo stvorit će više mjesta u hladnjaku i držati vas organiziranima dok uživate u svojoj boci omiljenog piva. Može li bolje?

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.