Špajza 16. listopada 2017.

Prijavite se na Gastro zvijezda natječaj za blogera godine!

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Volite hranu i pisanje? Imate svoj blog? Prijavite se na Gastro zvijezda natječaj, dokažite da si baš vi naj bloger godine i osvojite vrijedne nagrade.

Tražimo blogere sa smislom za ukusno i fino. Osobe koje kuhaju za prste polizati, a prije nego što svojim ukućanima dopuste degustaciju, dolazi iscrpno fotkanje tanjura iz svih kuteva.

Kuhate i snimate? Još bolje! Video uradci posebno su nam dragi. Natjecanje za foodie blogera godine podijelili smo na devet kategorija, odaberite onu koja vam najbolje leži, prijavite se i postanite gastronomska zvijezda godine!

 

 | Author: @whatforbreakfast, Instagram foto: @whatforbreakfast, Instagram

 

Tradicionalna kuhinja

Puricu s mlincima, gulaše, zagrebački odrezak, sarme i ostatak raskoši koje spremate bolje čak i od vaše bake - prijavite u kategoriju tradicionalne kuhinje.

Ne morate se strogo ograničiti na domaću tradicionalnu kuhinju, na raspolaganju vam je - cijeli svijet. Samo da je fino, poznato i domaće!

 

sarma | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Zdrava hrana

Ako ste jedan ili jedna od onih koji u pauzi od vježbanja miksaju smoothieje, a piletinu znate pripremiti na nebrojeno mnogo zdravih načina, ovo je kategorija za vas! Samo zbog vas iz ove ćemo kategorije izbaciti šećer kako bi u vašim specijalitetima mogli uživati na najljepši način - bez grižnje savjesti!

 

Slastice

Mađarica vam je u malom prstu, a francusku slastičarsku školu odavno ste apsolvirali? Fantastično! Prijavite se u kategoriju slastica i oduševite svojom spretnošću, biranim okusima i kreativnim dekoracijama. Pripremite nešto stvarno posebno, pa nas osvojite na najslađi mogući način!

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Za bebe i djecu

Kuhanje za vaše omiljene mezimce ne morate više skrivati samo u svojoj kuhinji. Pripremite nam najdraže jelo vaše klinke ili klinca (neće nam smetati ni kakva dobra kašica) i vratite nas u neka veselija vremena. Otkrijte nam čari kuhanja s ljubavlju, za one najdraže u vašem životu.

Najbolje fotke

Osim što kuhate, ide vam i fotkanje? Genijalno! Pošaljite nam svoje najbolje fotografije hrane, one za koje ste se posebno potrudili i koje s ponosom dijelite na društvenim mrežama. Osvojite nas detaljima i promišljenim kadrovima, dajte nam da razmišljamo o vašim fotografijama u neočekivanim trenucima, da nas učine gladnima i kada smo već siti...

Najbolji video

Kreatori foodie videa posebno su nam draga kategorija. Snimite sebe kako kupujete na tržnici, kuhate i servirate jelo, snimite pokušaje, pogreške, a posebno uspjehe. Snimite i reakciju na jela i prenesite nam okuse, mirise i boje. Vjerujte nam, jedva čekamo!

Vegetarijanska hrana

Kao veliki ljubitelji hrane, odavno smo naučili da se bogatstvo okusa ne krije samo u mesu. Volimo tanjur fino spremljenog povrća i spremni smo na vaše nove i sjajne ideje.

 

Tikvice i krumpir | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

 

Pripremite nam meni od sezonskog povrća i pokažite zakletim mesoljupcima da postoji nešto više od sočnog komada mesa. Jedino što morate znati jest da posebno cijenimo kreativnost. Dodajte malo boje, seitan i soju, začinite na samo vaš, poseban način i osvojite nas genijalnim okusima vege jela.

Međunarodna kuhinja

Francusku kuhinju obožavamo, talijanska je na meniju svakog drugog dana, a istočnjačka nam je pravi izazov. Suosjećate? Pokažite nam! Volimo sve kuhinje svijeta, a posebno one koje skrivaju bogatstvo novih okusa.

Recenzije

Kuhanje vam je super, ali više od svega volite fino pojesti? Ne brinite, imamo kategoriju i za vas! Obiđite omiljene restorane, pivnice, bistroe, napišite recenziju i objavite je na svom blogu. Blog prijavite na natječaj za blogera godine i možda se već sljedeće godine nađete u nekom od restorana s prestižnim Michelinovim zvjezdicama kako ocjenjujete vrhunska jela. Nikad se ne zna!

 

 | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.