Špajza Gastro zvijezda 22. listopada 2018.

Savršena Recepttura - dnevna doza gastro inspiracije za svaku ukus

foto: Instagram screenshot
gastro postao gastro.24sata.hr
Blog Recepttura osvaja čistim i urednim, ali tako primamljivim fotografijama, a zatim i sjajnim receptima koji nam od sada definitivno služe kao dnevna doza gastronomske inspiracije.

Pite i kolači kakve su pripremale naše bake, pokoji moderan recept, a nađe se tu i slasnih domaćih grickalica, džemova te raskošnih ručkova, Tanja i Branimir imaju ih baš sve.
 


Dugogodišnji partneri u kuhinji i životu otvorili su blog s namjerom da čitateljima predstave hranu na jedan drugačiji i prihvatljiv način, pa i nas u potpunosti navukli na Receptturu. 

"Receptturin mali i dinamičan tim čine Tanja i Branimir, dugogodišnji partneri i u privatnom životu, a odnedavno i supružnici. Tanja je zaštitno lice Receptture koje za vas osmišljava i priprema sva fina jela koja možete pronaći na našim stranicama. Branimir se bavi tehničkim dijelom posla – snimanjem i montiranjem video recepata, fotografijom i održavanjem ovih web stranica.

U Receptturi vjerujemo da je najbolja izbalansirana prehrana u kojoj ima mjesta za razne kulinarske stilove, pa će stoga svaki ljubitelj dobrog zalogaja pronaći nešto za sebe", stoji na njihovom blogu.

Tanja i Branimir svojim su sjajnim fotografijama, divnim video zapisima i domišljatim receptima svakako zaslužili mjesto u top četiri finalista u kategoriji Tradicionalna hrana.
 

 | Author: Instagram screenshot foto: Instagram screenshot

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.