Špajza 06. studenoga 2018.

Voćni ekleri po receptu majstorica od slatkog - Gastro zvijezda challenge

foto: Lidija Lončarić
gastro postao gastro.24sata.hr
Ana i Nevena, finalistice Gastro zvijezde u kategoriji Slastice, na našem su se meetup-u okušale u pripremi voćnih eklera. Kako i zašto, otkrijte u nastavku.

Da je priprema slastica itekako složen zadatak, uvjerili smo se na prvom Gastro zvijezda meetup-u, u društvu 12 finalista u kategorijama Zdrava hrana, Tradicionalna kuhinja i Slastice.

 

Možda vas zanima... Meetup blogera: Jelima do titule Gastro zvijezde Špajza

 

Finalistima smo dali mogućnost izvlačenja svog izazova, pa su tako finalistice u kategoriji Slastice, Ana s bloga Ana's Baking Chronicles i Nevena s bloga Mama Drama, dobile zadatak pripreme voćnih eklera.

 

Možda vas zanima... Slatke kronike blogerice Ane Zelić Špajza Možda vas zanima... Mama Drama - slasni domaći kolači Nevenin su skriveni adut Špajza

 

Ana, poznata po svojim predivnim tortama, odlučila se za pripremu eklera s narančom, dok je naša Mama Drama pripremila eklere sa svježim borovnicama.

Djevojke su zasukale rukave, smutile tijesto i kreme, pa se bacile na pripremu slatkih zalogaja. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.
 

Možda vas zanima... Kako su se naši blogeri proveli na #gastrozvijezda meetupu-u Špajza
 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.