29. rujna 2016.

Što je mlijeko bez brkova?

Dukat brkovi
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Počinje jubilarno, 5. izdanje Dukatovog kreativnog natječaja „VOLIM MLIJEKO!“ za osnovnoškolce

Počinje jubilarno, 5. izdanje Dukatovog kreativnog likovnog natječaja „VOLIM MLIJEKO!“ u kojem učenici prvih četiriju razreda osnovnih škola ponovno imaju priliku oslikati pakiranje svog omiljenog mlijeka.

Ovaj će put crtati na temu „Nacrtaj mliječne brkove“, a četiri najkreativnija rada bit će aplicirana na pakiranje trajnog mlijeka Dukat.

„S ponosom predstavljamo jubilarnu, petu godinu našeg veselog likovnog natječaja „VOLIM MLIJEKO!“ koji svake godine okuplja sve veći broj malih kreativaca. Ovogodišnja tema posebno je zabavna – naši mali umjetnici mliječnim brkovima mogu ukrasiti sebe, prijatelje, obitelj, kućne ljubimce ili sve zajedno okupljene oko stola. Vjerujemo da kreativnosti ni ovaj put neće nedostajati“, poručila je Elena Wolsperger Dolezil, direktorica korporativnih komunikacija Dukata. Natječaj se otvara danas, na Svjetski dan školskog mlijeka i traje do 4. studenog. 

Dukat brkovi | Author: Promo foto: Promo

Pristigle će radove ocjenjivati stručni žiri koji čine Nada Beroš, muzejska savjetnica MSU-a, prof. art Ksenija Turčić s Akademije likovnih umjetnosti, Izvorka Jurić, kreativna direktorica tvrtke Motus Vis, Almir Okanović, kreativni direktor agencije BBDO Zagreb, te Mario Blaić, direktor marketinga Dukata. Ocjenjivat će se njihova kreativnost, originalnost, izražajnost, tehnička izvedba te samostalnost u izradi likovnog rada.

Četiri najbolja rada po izboru stručnog žirija krasit će ograničeno izdanje trajnog mlijeka Dukat u Tetra Pak pakiranju, koje će se naći na policama trgovina diljem Hrvatske početkom 2017. godine.

Cilj natječaja „VOLIM MLIJEKO!“ je skrenuti pažnju roditelja, učitelja i djece na važnost pravilne i uravnotežene prehrane, pravilne uhranjenosti i stjecanja zdravih prehrambenih navika, ali i na to da pravilna prehrana može biti i zabavna – jednako kao i zajednički trenuci oko stola.

Partner projekta je Muzej suvremene umjetnosti Zagreb, a podršku projektu i ove godine dalo je Ministarstvo zdravlja. Pravila i uvjeti natječaja dostupni su na mrežnoj stranici

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.