25. kolovoza 2016.

Vinski grad i ove godine oduševljava sve posjetitelje Špancirfesta

Vinski grad
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Šetnje Vinskim gradom ponovno su oduševile sve koji su posjetili dvorište varaždinske palače Sermage.

Pravi raj za sve ljubitelje vina i malih zalogaja koji nudi mogućnost degustacije vina iz cijele Hrvatske i inozemstva u predivnom Varaždinu na trenutnom Špancirfestu.

U ugodnoj i opuštenoj atmosferi uz čašu razgovora s prijateljima, može se uživati u čaši odabranih vina iz Istre i Dalmacije, s brežuljkastih padina Međimurja, Zagorja i Prigorja, iz ravnica Slavonije i Podunavlja, te iz intrigantnih francuskih, španjolskih i slovenskih vinskih regija.

Tijekom trajanja uličnog festivala u Vinskom gradu organiziraju se tematske večeri u sklopu kojih posjetitelji mogu uživati u okusima najboljih vina koje su izabrali vrhunski poznavatelji dobre kapljice.

Za one koji žele naučiti više o vrhunskim vinima ili porazgovarati s vinskim profesionalcima tematske večeri koje su organizirane na degustacijskoj kućici Vina Croatia Vina Mosaica (HGK) idealna su prilika. Dosadašnje tematske večeri privukle su veliki broj posjetitelja.

Vinski grad | Author: Promo foto: Promo

Ako još niste posjetili Vinski grad, svakako navratite. Dobra zabava je zajamčena!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.