Poput Japana utemeljeni u tradiciji i hijerarhiji, a opet super-moderni i neodvojiv dio pop kulture, viskiji iz zemlje izlazećeg sunca apsolutni su hit i trend početka 21. stoljeća. Za Japan možemo slobodno kazati da je "nova klasična" viski zemlja. No, kako to klasična, a viskiji se u njoj ne proizvode niti 100 godina?
Kako je došlo do tako strelovitog uspona i popularnosti japanskog viskija, koje su njegove kompanije i distilerije, po čemu je sličan, a po čemu različit od klasičnog scotcha?!
Što su "vrući" trendovi u Japanu? Gdje mu je kraj? Kako je uopće došlo do toga da Japan proizvodi viski.
Sve to možete naučiti na radionici Japan Miva Whisky Kluba.
Radionica će se održati u utorak 8. ožujka u 18 sati. prijaviti se možete na mailove tomislav.tuden@miva.com.hr ili jureandrijasevic@yahoo.com.
Cijena radionice za članove kluba je 150 kn, za one koji to nisu - 200 kn. Živjeli!