09. rujna 2016.

5 recepata za vikend opuštanja s društvom

Bruskete
foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Pripremite zgodne zalogaje za dugo očekivana vikend druženja

Stiže vikend, a na umu nam je samo odmor uz hranu, kuhanje i koju čašu finog pića. Jednostavnost je uvijek prioritetna kada je riječ o pripremi jela pa smo probrali pet slanih i slatkih jela koja ćete brzo pripremiti, a uspješno oduševiti sve prisutne.

Mediteranski slanci s pršutom, sirom i maslinama

Štapići koji će osvojiti apsolutno svakog ljubitelja mediteranskih okusa pripremite za druženje s prijateljima ili ponesite na izlet u prirodu. Uz dobar umak mogu biti odlično predjelo za obiteljski ručak.

Mini hot dog sa sirom kao idealni vikend zalogaj

Jednostavno zamijesite tijesto za pizzu, pospite sirom i hrenovku umotajte u tijesto. Stavite da se peče i pospite obilato sirom.

Bruskete za svaku priliku

Bruskete | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Brusketa je idealna grickalica zbog brzine pripreme i brojnih varijacija. S prepečenom kriškom kruha možete dobiti prave male gurmanske delicije. Možete ih premazati maslinovim uljem i češnjakom, nadjenuti čime god poželite, a osim u pećnici, zgodne su i za grill tavu. 

Slatki sushi 

Banana sushi već je neko vrijeme gastro trend na društvenim mrežama. Pripremite sushije i od svježeg voća i poslužite savršen finger food

Opasno slatka: Naopaka pita od jabuka

Kalorijska bomba koja će zadovoljiti sve ljubitelje slatkoga. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.