11. rujna 2015.

ABC SpužvaBob Skockani – sir koji će djeca obožavati

ABC Sir
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
U razdoblju intenzivnog rasta i razvoja, ABC SpužvaBob Skockani daje školarcima sve najvažnije hranjive sastojke potrebne za pravilnu prehranu u njihovoj dobi.

Što se dogodi kad se ujedine ABC sir i omiljeni dječji animirani junak SpužvaBob Skockani? Nastaje ABC SpužvaBob Skockani, svježi krem sir lake mazivosti, novitet na hrvatskom tržištu, namijenjen djeci svih uzrasta.

ABC svježi krem sir već se pokazao kao omiljena mliječna hrana koja zahvaljujući svojim jednostavnim, ali vrlo kvalitetnim sastojcima – čine ga samo najbolje mlijeko, vrhnje i malo morske soli – osigurava prijeko potrebne hranjive tvari za razvoj djeteta. Može se uvesti u prehranu već u osmom ili devetom mjesecu života, jer se odlično uklapa u raznovrsne kašice za najmlađe, a pogodan je i za djecu vrtićke dobi, s obzirom da može biti osnova za mnoštvo kreativnih kombinacija. Može biti i namaz i sir, i doručak i užina i večera, a može nadopuniti i domaća povrtna variva i druga kuhana jela.

ABC SpužvaBob Skockani primjeren je i za školarce. U razdoblju intenzivnog rasta i razvoja, kao i intenzivne moždane aktivnosti, ABC SpužvaBob Skockani ima sve najvažnije hranjive sastojke potrebne za pravilnu prehranu u njihovoj dobi.

Svojim energetsko-nutritivnim sastavom i najboljim omjerom makro i mikro nutrijenata, ABC SpužvaBob Skockani djeci osigurava potrebnu energiju, proteine, kalcij, željezo, cink i vrijedne masti. Bogat nutrijentima neophodnim za normalan rast i razvoj, bezbrižnu igru i učenje djece školske dobi, ABC SpužvaBob izvrstan je izbor doručka ili užine za najmlađe”, pojasnila je magistra nutricionizma Mirela Marić iz Poliklinike Aviva.

Belje se sa svojim ABC SpužvaBob krem sirom uključilo u zabavni program SpužvaBob Skockani, namijenjen djeci i roditeljima koji traje od 27. kolovoza do 21. listopada samo u Konzumovim trgovinama. Tijekom tih osam tjedana Konzumov svijet je pravo mjesto za zabavu i širenje pozitivne energije, što je i osnovna karakteristika glavnog lika ovog popularnog crtića.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.