Bakalar

Iako je ovo blagdanski recept, u bakalaru možete uživati i tijekom cijele godine
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 1115

Potrebno vam je

  • 500 g bakalar suhi
  • 4 režanj češnjak
  • 4 žlica ulje maslinovo
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Bakalar namočiti u vodi i dobro istući. Skuhati.
  2. Mlaku ribu očistiti (odstraniti kosti), izrezati na sitne komadiće, izgnječiti vilicom.
  3. Dodati usitnjen češnjak, papar, maslinovo ulje, promiješati.
  4. Po želji skuhati krumpira u ljusci, očistiti ga i izrezanog na kolutove umiješati u bakalar.

Iako je ovo blagdanski recept, u bakalaru možete uživati i tijekom cijele godine

Izvor "Nonina otočna kuharica", Profil

Posjeti Gastro.hr