Mljac! Pašteta od bakalara oduševit će i najzahtjevnija nepca Bakalar je standardna blagdanska namirnica. Pronađi malo vremena, pripremi paštetu i uživaj za Badnjak i na Božić u odl… Recepti
Blagdanska jela Tradicionalna priprema: Bakalar na bijelo s krumpirom Mirisan i intenzivnog okusa, bakalar je omiljeno jelo istinskih gurmana! U mnogim dijelovima Hrvatske priprema za Badn… Recepti
Koji ćeš izabrati? Dva lica bakalara - na bijelo i portugalski Donosimo ti dva jednostavna recepta za bakalar kako bi ovaj čest gost na blagdanskim stolovima ovih dana pronašao mjest… Recepti
Strip i spiza Corto Maltese: Sjajna splitska gastro priča Šećete Splitom i poželite se koktela, limunade ili samo kave, želite pritom pročitati Alana Forda, starog Spidermana il… Recenzije
Miriše na Božić Još malo: 11 sjajnih ribljih delicija za savršen Badnjak Bakalar, oslić, pa čak i losos izvrsno će izgledati na baš svakom stolu, a kada ih upakirate u ove fantastične kombinac… Špajza
jednostavno Što je Badnjak bez bakalara? Napravite brujet! Bijelo meso bakalara omiljena je delicija kojoj ovih blagdana mnogi neće moći odoljeti. Recepti
Idealno za blagdane Portugalski bakalar s krumpirićima - jelo koje nas je oduševilo! Ove godine počastite se s malo drugačijim bakalarom – na portugalski način! Recepti
Bake me by Nina Brudet na sasvim drugačiji način - savršeni zimski tanjur Brudet je tradicionalno dalmatinsko jelo koje se može spremati od različite vrste riba. U ovo adventsko vrijeme najčešć… Kolumne
otok krk Svi na more: Vikendi bakalara restorana Rivica Vikendi bakalara restorana Rivica najavljeni su ovog petka restoranu Tač u Zagrebu. U ugodnom društvu vlasnika Tača i i… Najave
Taman Gavrilović Bakalar s krumpirom i pancetom - lagani užitak na žlicu Lagan i brz, ali zasitan ručak na idealan će način začiniti vruće ljetne dane. Špajza
zanimljiva kombinacija Kako napraviti savršeni ceviche? Pripremite bogatu salatu u kojoj glavnu ulogu ima bakalar i uživajte u zanimljivoj kombinaciji okusa i mirisa Recepti
Redzepijeve majstorije Otvara se nova Noma i nudi nevjerojatno dobru hranu Danska Noma čak je četiri puta proglašena najboljim restoranom na svijetu, a onda je chef Rene Redzepi odlučio zatvorit… Špajza
idealno za zimu Okruglice od bakalara i krumpira Skuhani bakalar i krumpir pomiješajte sa začinima, oblikujte u kuglice, umiješajte u smjesu za pohanje i ispržite na ul… Recepti
savršenstvo okusa Nema dalje: Bakalar na brodet Iako nema mnogo vremena, što se može shvatiti iz naslova njenog bloga Prekratak dan, Ingrid uvijek pronađe vremena da r… Kolumne
12 recepata Ljubav naša stara: Što je Badnjak bez bakalara? Ni Badnjak nije Badnjak bez bakalara. Špajza
mašta može svašta Najbizarniji primjeri nadjeva za pizzu Ljudi vole eksperimentirati s hranom, a ponekad to ode u potpuno ludom smjeru! Špajza
priprema hrane Kako pripremiti ribu, a da ne miriše po ribi? Ako ste jedan od onih koji ne vole preintenzivan miris ribe, ovo je savjet za vas! Špajza
Božić dolazi Posve novi okusi: Bakalar s narančom Sjajan spoj neobičnih okusa na vaš blagdanski stol donosi jedinstvene i posebne okuse Recepti
Blagdanska gozba Miris blagdana: 10 odabranih recepata s bakalarom Blagdanski bakalar divan je podsjetnik na najveselije doba u godini. Pripremite ih na jedan od naših odabranih načina i… Špajza