Kineska tjestenina s povrćem

Lagano i osvježavajuće jelo nadahnuto orijentalnom kuhinjom
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 3

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 439

Potrebno vam je

  • 450 g poriluk (bijeli dio)
  • 4 kriška slanina suha, masna
  • 1 žlica ulje maslinovo
  • 1 žlica ulje sezamovo
  • 1 režanj češnjak
  • 1 kom đumbir, korijen
  • 250 g kupus, kineski
  • 75 g rajčice, cherry
  • 225 g tjestenina s jajima
  • 1 žlica soja umak
  • 1 žlica čili u prahu
  • 50 g indijski oraščić

Priprema

  1. Na oba ulja popržite poriluk, češnjak, slaninu i đumbir.
  2. Dodajte kupus i rajčice te pržite još dvije minute, a u međuvremenu posebno skuhajte tjesteninu.
  3. Nakon toga dodajte kuhanu tjesteninu, soju, čili i oraščiće te kuhajte još dvije minute.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr