gastro postao
Lagano i osvježavajuće jelo nadahnuto orijentalnom kuhinjom
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 3
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 439
Potrebno vam je
- 450 g poriluk (bijeli dio)
- 4 kriška slanina suha, masna
- 1 žlica ulje maslinovo
- 1 žlica ulje sezamovo
- 1 režanj češnjak
- 1 kom đumbir, korijen
- 250 g kupus, kineski
- 75 g rajčice, cherry
- 225 g tjestenina s jajima
- 1 žlica soja umak
- 1 žlica čili u prahu
- 50 g indijski oraščić
Priprema
- Na oba ulja popržite poriluk, češnjak, slaninu i đumbir.
- Dodajte kupus i rajčice te pržite još dvije minute, a u međuvremenu posebno skuhajte tjesteninu.
- Nakon toga dodajte kuhanu tjesteninu, soju, čili i oraščiće te kuhajte još dvije minute.
Izvor Skuhatćute